Renlighet är en dygd

20 augusti 2020 jonas olsson

När man lever i ett modernt samhälle tillsammans med andra människor upptäcker man deprimerande ofta att inte alla tycker likadant. Livet vore bra mycket enklare och bättre om alla tyckte som man själv, eller hur?  I allt från hur man sköter hemmet till hur man beter sig på arbetsplatsen vore det bästa praktik om alla gjorde som du.

Men så är det tyvärr inte. Därför behöver man en städfirma på jobbet. För den som arbetar på en plats där fler personer har sin dagliga gärning blir det nämligen snabbt, konkret och tydligt att alla inte förstår sig på detta med hygien.

 

Vad för nytta har man av en städfirma?

Ett kontor kan delas in i tre eller fyra områden, lite beroende på upplägg. Kontorsrum, fikarum, toaletter och kanske reception. Alla delar behöver fungera och hållas rena men lite olika krav finns. Om man har en reception är den det första en kund eller personalen ser. Där ska se snyggt och rent ut och det ska inte finnas skräp eller papper liggandes. Toaletter är förstås ett eget kapitel. Där behövs daglig städning av porslin.

Men även byte av papper och tvål samt handdukar. Kontorsrummen är alla någons dagliga arbetsplats. Det behövs tömmas papperskorgar och torkas skrivbord och andra ytor. Fikarummet är kontorets hjärta. Disk och tömning av papperskorgar? Absolut!

 

 

Alla kontor är lika men olika

Inte alla kontor har samma behov. Vissa använder kontoret hela dagarna medan andra mer landar där mellan kundbesök och annat. När det gäller kontorsstädning i Stockholm är det därför bra att anlita en firma som har flexibilitet som honnörsord. En firma som exempelvis : https://www.stockholmsallstad.se/stadfirma/kontorsstadning-stockholm/.

Anlita en firma som vill lyssna på vad ni har att säga och anpassar städningen till just era behov. Städning är viktigt och ska ske på era villkor.

Fler nyheter