Justerbara coilovers

01 maj 2019 jonas olsson
Justerbara coilovers

Om du är en bilälskare vet du säkert vad coilovers är och varför du behöver dessa, men om du inte kan bilar är det enkelt förklarat ställbara fjäderben för din bil. Om du söker efter coilovers har Billiga Coilovers något för dig! Här hittar du coilovers för olika bilmärken och du hittar lätt det du söker efter. Inte enbart detta – de fås dessutom till ett riktigt bra pris. Det som är så bra här är att du kan söka efter ditt egna bilmärke för att se vilka coilovers som du behöver – utan att behöva fråga experterna om hjälp.

 

Justerbara coilovers

Det finns många olika varianter av coilovers som säljs både i fysiska affärer och på nätet idag. Vanligtvis består en coilover av fyra olika enheter där stötdämparen och fjädern är byggda tillsammans till en enhet. En stor fördel är att coilovers har en justerbar höjd som innebär att du kan justera höjden på din bil enkelt och du behöver inte ha hjälp av en mekaniker. Detta är något som alla coilovers kommer med. I ett sådant kit tillkommer ett justeringsverktyg där du själv enkelt kan justera höjden. Det finns också coilovers där du kan ställa in hårdheten på stötdämparen.

Hitta rätt för din bil

Om du inte är helt säker vad du letar efter kan du som tur är hitta många olika guider online om vad du ska leta efter. Vad som krävs är att du vet märket på din bil, modellen, ankelvikt bak och fram, HK, typ och motor. Om du har all den informationen kan du enkelt hitta de coilovers som du behöver just för din bil. Du kan betala för ett dyrare kit som kommer med lite extra tillbehör som topplagringar och bromsbelägghållare. Det kan vara värt att spendera lite mer pengar då detta är en investering för dig och din bil.

Fler nyheter