Fin till helgen

17 augusti 2020 jonas olsson

Kunder som går till en frisör har oftast sin egen plan för besöket. Man kan boka en tid hos sin frisör när håret blir för långt, utväxten efter en färgning syns, frisörens ordinerade återbesök ska ske eller för att man vill bli fin till ett speciellt tillfälle.

Ett besök hos frisören brukar alltid sluta med en styling för att frisyren ska se så fin ut som möjligt. Därför är det många som vill förlägga besöket när de kan få visa upp det för exempelvis sin partner.  

 

Tvätta eller klippa  

De flesta går till sin frisör i linköping för att klippa håret men det finns många andra tjänster som man kan boka. Färgning av olika slag är mycket populärt och det finns olika slags färgningar som man kan välja på. Genom att endast färga en del av hårstråna gör man slingor, ifall man inte vill färga hela sitt hår eller fylla på utväxten från en tidigare färgning. Modernt sedan några år tillbaka är också hombre.

Det innebär att man ungefär i höjd med öronen färgar halva håret i en avvikande färg som man själv väljer. Men det går också bra att endast välja en styling, håruppsättning eller enbart få håret tvättat och fönat.  

 

 

Gamla tiders permanent

Under åttiotalet var det modernt med stora lockiga hår och därför var det många som permanentade sitt hår hos frisören. Numera är det inte längre modernt men det finns ändå många som använder sig av permanent för att få lite mer lockar och volym i ett annars rakt eller tunt hår.

Men man kan även göra precis motsatsen som heter rakpermanent. På det viset kan man styra sina vilda lockar och istället få ett slätare hår som kan vara lättare att sköta. Vill man ha råd så kan man boka en tid hos sin frisör och få hjälp med bästa frisyren.

Fler nyheter