Doften av nybryggt kaffe

22 november 2019 patrick pettersson
Doften av nybryggt kaffe

Få dofter är så härliga som doften av nybryggt kaffe på morgonen. Det förmedlar värme och ombonad och är en mysfaktor som slår alla fluffiga kuddar och tända kaminer med hästlängd. Och antingen man gör sitt eget kaffe eller har kaffemaskiner från uthyrning så vet man att allt kaffe inte är kaffe. Nej, det är enorma skillnader på en kopp kaffe beroende på hur den är gjord och vilken temperatur den har med mera.

 

Anpassning efter kundens behov

Kaffemaskiner uthyrning i Örebro, och andra städer, har blivit ett lyckat koncept där kunden kan känna sig trygg i att veta hur varje kopp kaffe smakar, är tempererad och hur den serveras. När man anlitar kaffemaskiner från en uthyrare så kan man själv välja vilka kaffebönor man vill ha i maskinen, vilka kaffesorter man vill ska finnas och vilka muggar som kaffet ska serveras i. Det går även att välja storleken och utformningen på själva maskinen och kanske önskar man även något annat till kontoret eller företaget när man ändå är igång med utrustningen. Vanligt är att kunder också satsar på en vattenmaskin vid sidan om kaffemaskinen, vilket ju är ett komplement till kaffemaskinen och brukar vara uppskattat.

 

 

 

Personalvård och kundvård

Att erbjuda gott kaffe till personal och kunder är något av ett måste i dagens samhälle. Kaffe är inte enbart en dryck utan även ett socialt fenomen. Ta en kaffe, är ett epitet som ibland inte ens betyder att kaffe dricks utan en paus eller samtal i lugn och ro. Kaffe för svenskar är lika viktigt som te är i England. Men att brygga kaffe och se till att det finns tillgängligt kan också borga för konflikter på ett kontor. Därför är kaffemaskiner från uthyrning inte bara personal- och kundvård genom sitt kaffe utan även genom att undvika konflikter gällande kaffebryggandets måsten och ansvar.

Fler nyheter