Stopp i rören?

12 februari 2020 Lily Hansen
Stopp i rören?

Ibland händer det att det säger stopp när man försöker spola ner vatten i rören där hemma. Slasken i köket kanske inte släpper ned något vatten överhuvudtaget och inne på toaletterna så går det trögt med flödet av vattnet. Många saker kan man försöka sig på att göra själv för att få vattnet att flöda ned i avloppet fritt igen men många gånger så kan det vara svårt att få loss stoppet själv. Då kan man ta hjälp av en rörmokare som kan det här med att rensa bort stopp i avloppen. 

 

Rörmokare kan hjälpa

En rörmokare är utbildad och har stor erfarenhet av att få bort stopp i avloppen. De kan på olika vis lösa upp eller få bukt med problemet som gör att det inte rinner ned något vatten.  De kan på olika sätt genomföra en spolning av avloppen som gör att stoppet släpper och vattnet kan flöda fritt igen. Är det ett riktigt stort och igenproppat stopp av något slag som har uppstått i något av era rör där hemma så kanske det krävs att de har en stor lastbil med sig till hjälp. Med en sådan går det lättare att få bukt med problemen. 

 

Spolbilar

Med hjälp av så kallade spolbilar kommer de ut till er för att göra rent i era rör. Hos https://hentrab.se/ till exempel kan man ringa och få hjälp om man behöver få en spolning av avlopp i Brålanda. Det finns många som kan komma och hjälpa till med sina spolbilar om det blir stopp i avloppet. Dessa vet exakt vad som behöver göras för att få stopp på dina problem och kommer att kunna lösa upp det som stoppar upp genom att spola igenom avloppet med hjälp av vatten. Företag som utför dessa jobb har ofta ett journummer man kan ringa om det händer något akut.

Fler nyheter