Slappna av och släpp vardagen på spahotell

21 februari 2023 Mimmi Källström

Slappna av och släpp vardagen på spahotell

Fly från vardagen och upplev det totala lugnet på Åkerblads Hotel https://akerblads.se/ i det pittoreska Tällberg.

Skäm bort dig själv med en rad lyxiga spabehandlingar, som ångande ansiktsbehandlingar eller energigivande massage med heta stenar, så att du känner dig återställd och redo att ta itu med vad som helst! Slappna av i den lugna atmosfären på Åkerblads Hotel medan du låter dina bekymmer försvinna; denna sköna upplevelse kommer garanterat att stanna kvar hos dig långt efter att du checkat ut.

Spabehandlingar

Skäm bort dig själv och låt oss hjälpa dig att komma bort från vardagens stress och hetta. Åkerblads spa erbjuder en rad valmöjligheter för både solobehandlingar och parbehandlingar, allt i deras lugna privata rum med lugnande musik för att ytterligare förstärka din avslappningsupplevelse. Efteråt kan du ta ett dopp i poolen eller tillbringa lite tid i en av dderas bastur eller ångbad – så att du får en chans att fräscha upp dig och starta om ditt sinne innan du återvänder hem.

spa

Välj en massage som passar dig

På Åkerblads Hotel erbjuder vi den bästa möjliga upplevelsen som är skräddarsydd för dina individuella behov. Från klassisk massage och djupmassage till terapi med varma stenar – oavsett om du är ute efter en skonsam avkoppling eller en energigivande behandling har vi precis vad du behöver!

Manikyr och pedikyr

Förutom massage och ansiktsbehandlingar erbjuder Åkerblads spa även en rad klassiska manikyr- och pedikyrtjänster. Ge dig själv lite lyx – välj från vårt urval av lugnande polisonger och låt dem ta hand om dina händer och fötter! Investera i lite kvalitetstid för dig själv.

Aktiviteter

Åkerblads Hotel erbjuder dig flera alternativ för att du ska kunna koppla av och få ut det mesta av din semester. Från utomhuspool, gym och andra fritidsaktiviteter kan du hitta precis det som ger dig en liten bit av avkoppling under din vistelse.

Hotellets fitnesscenter har ett brett utbud av funktioner som hjälper dig att nå dina mål för hälsa och välbefinnande. Med konditionsmaskiner, fria vikter, motståndsutrustning och utrymme för funktionell träning – här finns något som passar allas behov! För dem som vill ta upp sin träningsregim ett steg eller två – våra personliga tränare står redo. Låt oss utrusta dig med allt du behöver för en effektiv träning så att du kan fokusera på att uppnå resultat!

Fler nyheter