Säkra flytten med en flyttfirma

14 september 2020 Lily Hansen

Varje flytt är en chans till en nystart. En ny plats att skapa minnen på och skriva nya kapitel i boken om sitt liv. Kanske flyttar man till en ny stad där man inte känner någon alls och är osäker på hur det ska bli. Eller så kanske man flyttar ihop med en partner och tar de första stora stegen mot hur resten av era gemensamma liv ska bli.  

Vad som dock förenar alla flyttar är att det karakteriseras av tunga och många lyft, mycket slit och stön, saker som ibland går sönder och inte minst den tunga flyttstädningen. Det är inte alltid helt lätt att be om hjälp med att flytta. Vännerna skruvar ofta på sig och kommer plötsligt på att de har akut tvättid eller skulle besöka svärmor bort just den helgen. Ibland kanske man saknar alternativet att ens fråga, inte minst om man flyttar till en helt ny stad. 

 

 

Fullt försäkrad med flyttfirmor

Då bör det falla sig naturligt att man anlitar en flyttfirma. Ska man själv hyra släp, lastbil, bära och flytta alla lådor och möbler på egen hand för att sedan köra till den nya bostaden och sedermera lasta in allting är det lätt att förstå att det snabbt blir ohållbart.  

En flyttfirma har inte tvättid eller reser bort. De tackar ja till din förfrågan och hjälper dig på ett proffsigt och säkert sätt. Med en flyttfirma har du någon som tar hand om dina tunga möbler och ditt ömtåliga porslin.  

Flyttfirmor är i regel fullt försäkrade. Det innebär att om någonting går sönder så ersätts det. Det är en annan fördel med flyttfirmor. Det kan vara jobbigt för relationen om din bästa vän tappar din ovärderliga vas som gått i arv i generationer. Den här flyttfirman träffar du dock inte på släktmiddagen efteråt: http://www.stadsbuds2an.se

Fler nyheter