Säkra bilen inför sommaren

03 juni 2019 Mikael Barani
Säkra bilen inför sommaren

Semestersäsongen börjar knacka på dörren. Så snart midsommar är över så stänger Sverige ned och hela landet går i sommardvala när städerna töms på lokalbefolkning som åker ut till sina stugor. Faktum är att de tidigaste camparna redan har börjat synas sittandes ute vid sina husbilar och husvagnar.
Och då har juni knappt börjat!

Dessa tidiga solslukare är något på spåren: Det börjar bli allt mer populärt att semestern här hemma i Sverige, och bilen är då ett populärt medel att ta sig runt inom vårt avlånga land. För visst är det praktiskt att kunna ha med sig en liten del av vårt riktiga hem bak i bagageutrymmet. Med bilen kommer också flexibiliteten att kunna åka på utflykter utan att behöva anpassa sig efter tidtabeller och andra människor.

Bilen är helt enkelt en fantastisk uppfinning, och vi behöver ta god hand om vår fyrhjuliga familjemedlem. 

Därför är det en bra idé att kolla så att allt funkar som det ska, innan semestersäsongen drar igång. Skulle det visa sig att ditt fordon behöver service är det bäst att veta det innan din granne, och alla andra, kommer på exakt samma sak.

För bilservice i Skärholmen så finns det ett enkelt val för dig som vill ha rutin och snabb hjälp. R/T Bilverkstad har över tio års erfarenhet av att hjälpa bilägare med att fixa, finjustera och rusta upp sina bilar. Hos Roffe och Thomas kan du känna dig trygg med att killarna får jobbet gjort på smidigast möjliga manér.

Eftersom R/T Bilverkstad är en allbilsverkstad så håller man sig här uppdaterad med allt som gäller både teknik och utrustning för att kunna erbjuda fullgod service – oavsett fordon.

Vet du med dig att du har hört något suspekt ljud underifrån bilen, tveka inte att besöka R/T Bilverkstad.
Fixa problemen innan de förstör dins semester!

Fler nyheter