Om tandvärken blir för besvärlig, få akuttandvård på Odenplan

29 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Man blir minst sagt påverkad om man går runt och har tandvärk. Tandvärk kan verkligen konsten att förstöra hela ens dag. Att försöka tänka bort smärtan är helt omöjligt. Med lite tur kan smärtstillandet stilla smärtan ett litet tag, men bara efter någon timme börjar man känna att den kommer tillbaka. Ibland är det dessutom så pass illa att inte ens smärtstillande tar bort smärtan. Det enda som går att göra för att bli kvitt den är att gå till tandläkaren. 

Trots att man är duktig och sköter tänderna som man ska – inklusive att boka sina årliga besök hos tandläkaren – så kan man få problem med dem. Givetvis så minskar regelbunden tandvård risken för det. Men om du skulle få en sån tandvärk så kan du inte vänta på att din ordinarie tandläkare har tid. Bor du i Stockholmsområdet kan du vända dig till tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar som tar emot dig på ett akutbesök. Många gånger kan du få tid samma dag. 

 

Akuttandvård odenplan

Duktiga tandläkare

Alla kliniker erbjuder inte akuttider, men det finns som tur är en del som erbjuder det. Trots det är de även en vanlig klinik. De har alltså tandläkare med samma kunskap och utbildning som hos din ordinarie klinik. Du kan känna dig säker – du är i trygga händer hos dem. De kan utföra samma behandlingar som du hade erbjudits hos din ordinarie tandläkare. 

Givetvis har de även bedövning om det skulle behövas vid något ingrepp. Har du tandläkarskräck, så prata med dem om det. De har stor kunskap kring tandläkarskräck och kommer göra allt för att ditt besök ska kännas tryggt hos dem. Steg för steg kan de lugnt och varsamt ta dig igenom allt som ska göras. En sak som funkar för en del är att lyssna på ljud under behandlingen, så slipper man höra skrapandet som kan uppstå. 

Fler nyheter