Här hittar du dayan kubs online

28 april 2021 william eriksson

Det finns många olika typer av kuber. Ett av de mest berömda exemplen i historien på kuber är Steve Jobs “svarta kub”. Du som var intresserad av teknik i slutet av 1980-talet, eller har sett filmen “Steve Jobs” från 2015, vet vad som åsyftas. Den amerikanska entreprenören, som då ledde företaget “Next”, hade skapat datorn NextStation. Datorn blev ingen hit, men Steve Jobs slutade aldrig tala väl om dess design. Han beskrev den som en perfekt svart kub. 

Datorn fick till och med smeknamnet “Kuben”, eller “The Cube”, i amerikansk press. Kubformen var otroligt viktig för Steve Jobs, som döpte datorns uppföljare till “NeXTCube”. Men det finns fler exempel på kuber än Steve Jobs misslyckade lanseringar för 30 år sedan. Det finns en kub som slår “The Cube” på fingrarna. Det är klassikern Rubiks kub, som fortfarande förbryllar barn och vuxna än idag. 

 

Undvik kubernas återvändsgränd

Någon kanske tror att rubikskuben spelat ut sin roll. Att man behöver åka tidsmaskin tillbaka till en leksaksaffär på 1980-talet för att få tag på en. Alternativt dra en vinstlott i någon second hand-affär eller på en loppmarknad. Så är det inte. 

Det finns ett enormt utbud av Rubiks kub på nätet. Till exempel är det inga problem att få tag på dayan kubs online. Internet fullkomligt svämmar över av svårlösta kuber som håller dig sysselsatt långt och länge. Kanske för alltid, för de allra flesta. 

Dayankuberna är då ett rätt bra exempel för dig som lätt frustreras över att en Rubiks kub aldrig går att lösa. Ofta känns det som att man bara förstör kuben och förbrukar den genom för många felsteg direkt. Man målar in sig i ett hörn och springer in i en återvändsgränd. Men de där omtalade dayankuberna är en enklare modell. Perfekt för dig som lätt tappar tålamodet och vill ha en lagom utmaning. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

Fler nyheter