Hållbar LED-belysning för de flesta tillfällen

15 december 2021 jonas olsson

editorial

Under årets mörkare dagar är det få saker som är viktigare än bra ljus. För alla är det kanske inte lika lätt att ta vara på de soltimmarna som dagen erbjuder vintertid. Kanske man har ett jobb inomhus med liten eller ingen tillgång till ljus. Eller så kanske man jobbar natt och det är lika med att man riskerar sova bort de få timmar solen faktiskt är framme. Naturligt ljus blir då snabbt en bristvara.

Kan man, så bör man försöka utsätta sig för dagsljus någon gång per dygn och om inte solen räcker till, så finns det så kallade dagsljuslampor som kan fungera som ett tillfälligt alternativ till vanligt dagsljus när det är en bristvara. Med en härlig dagsljuslampa som sprider ett härligt LED-baserat ljus kan du uppleva en ljusare vardag, även under de mest solfattiga perioderna i vårt land. Det kan faktiskt även göra en enorm skillnad för vårt mående.

 

image

 

Få en ljusare vardag med kraftfullt LED-ljus 

Med en dagsljuslampa får du ett naturligt härligt ljus som täcker de flesta behov, från foto till ljusterapi. Det kraftfulla LED-ljuset visar på ett naturligt sätt alla färger i rummet och skapar en trevlig atmosfär. Du kan hitta denna dagsljuslampa här på ledmegastore.se: https://ledmegastore.se/e27-led/1852-15w-dagsljuslampa-5000k-till-foto-och-ljusterapi-ra-90-e27.html.

Lampan har ett helt neutralt ljus som naturligt lyser upp alla objekt i rummet och den presterar en ljusstyrka på 1200 lm. Du kan använda lampan när det behövs tillfredsställande belysning för fotosessionen och när du arbetar eller bara behöver lysa upp rummet på ett naturligt sätt. Lampan kommer öka känslan av att få fler soltimmar per dygn.

Hållbart ljus som varar längre

LED-lampans många fördelar är att den förbrukar mindre el och ändå producerar ett kraftfullt ljus samt att den har väldigt lång livslängd. Lampan tappar heller inte i ljusstyrka som andra lampor kan göra mot slutet av sin användning. Detta sparar både resurser och är skonsammare för miljön. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://lifestylebloggar.se/

https://livsstilsbloggar.se/

https://lifenewz.se/

https://bramotion.se/

https://friskhetsbloggen.se/

https://godmotion.se/

https://kondi-bloggen.se/

https://lev-livet.se/

https://lev-sunt.se/

https://motionera-mera.se/

https://sundhetsbloggen.se/

https://sundhetstips.se/

Fler nyheter