Ge ett städat intryck

10 april 2019 Jenny Olsson
Ge ett städat intryck

Att ha en snygg och välexponerad butik när kunderna kommer är A och O för en lyckad försäljning. Om butiken ger ett rörigt intryck där det är svårt att se och upptäcka varor och erbjudanden kan man gå miste om mycket merförsäljning. I en butik ska det vara lätt att hitta och man ska också vara noga med att ge kunden en chans att se de produkter man vill framhäva. Ett bra sätt är att använda sig av skylthållare. Det gör att man på ett snyggt sätt kan framhäva produkterna för kunden och göra dem uppmärksamma på vad som händer i butiken. 

Även utanför butiken är det viktigt att skapa ett gott intryck. Det är trots allt det första intrycker de får av din butik eller din restaurang. Oavsett om man driver butik inom dagligvaror, inredning eller har ett café eller en restaurang så är det viktigt att kunden får ett gott intryck. 

 

 

 

Man ska vara noga med att undvika cigarettfimpar utanför sin verksamhet. Ett bra sätt att undgå detta är att sätta upp utomhusaskfat. Hos Skiltex, https://www.skiltex.se/shop/askkoppar-utomhusbruk-635s1.html hittar man askkoppar som är väldesignade och har bra kvalitet. De säljs även till bra priser vilket är en ytterligare fördel. Även om man sopar utanför entrén på morgonen när man kommer kan det vara svårt att hinna se hur det ser ut under dagen. Kanske har man fullt upp med kunderna och andra saker som behöver roddas för att få en fungerande butik och då kan det vara svårt att hela tiden ha kontroll på utsidan av butiken. 

Hos Skiltex finns ett stort utbud av väggmonterade askkoppar för utomhusbruk. Här finns även golvaskkoppar som kan stå fritt eller monteras fast på material eller husväggar i betong. Väggmonterade askkoppar är praktiska och attraktiva. Cigarettavfallet samlas i en inbyggd avfallsbehållare som är uttagbar. Därmed är det också snabbt och enkelt gjort att tömma den. 

 

Fler nyheter