Gasspis – ekonomiskt och säkert

19 maj 2020 Lily Hansen

Har du en fastighet och tycker att elräkningarna skjuter i höjden? En apparat i hemmet som  drar mycket el är spisen. Kanske är det dags att tänka om och installera gasspisar i lägenheterna? Elförbrukningen sjunker när man installerar gas istället. Gasspisar är perfekta att laga mat på och blir det strömavbrott så påverkas inte matlagningen. Kanske är det bara så att de nuvarande spisarna i lägenheterna är gamla och behöver bytas ut? De gamla spisarna hämtas upp vid byte och installation av gasspis stockholm.

 

Fördelarna är många

Det finns exklusiva modeller från spistillverkaren Bertazzoni, men de flesta nöjer sig med en standardmodell. Lättskötta och stabila spisar funkar för de allra flesta. När man lagar mat på en gasspis är det lättare att justera värmen efter behov. Det går fort att koka upp något och lika snabbt att få ner värmen. För den matintresserade finns det fördelar med gasspis och proffskockar brukar föredra det. Nu kan du kan vara din egen mästerkock hemma!

Det är just finjusteringen av värmen som är den stora fördelen – det går att få hög värme plus att de är snabba. En gasspis är lättskött och tålig. 

 

 

Naturgas i Stockholms stadsgasnät

Det är enkelt att ansluta till stadsgasen som går i ledningar runt om i staden. Vid  nybyggnation kan det vara en god idé att se till att ansluta till stadsgasnätet. Skulle ett fel uppstå så finns det alltid hjälp att få från installatören av din gasspis. Kontakta din installatör för service och underhåll, omdragning av gasrör, köp av gasspis och installation. Få ner elförbrukningen samtidigt som du gör lägenheten mer attraktiv. Många efterfrågar idag gasspis. Det hänger ihop med ett ökat intresse för mat och för proffsigare utrustning. Är man ovan så brukar det inte ta lång tid innan man ser fördelarna. Sedan vill man bara köra på gasspis. Bon apetit!

Fler nyheter