Förvandla skrot till pengar

21 juni 2020 patrick pettersson

Kanske ser vi sällan silver som skrot men i de fall det bara ligger och skräpar i någon låda, eller tar plats i ett skåp, kan vi kalla det skrot. Ta chansen och byt ditt skrot mot pengar och gör något roligt istället. Du vet väl att du kan sälja silver enkelt via post och få pengar? På sajter som https://www.saljaguldmalmo.com/ kan du enkelt beställa hem en påse i vilken du skickar in ditt guld och silver. Väl framme värderas dina värdeföremål och du får enkelt och smidigt ett kostnadsförslag via mail. Du väljer själv om du vill sälja ditt skrot till det priset eller ej.

 

Alla möjliga sorters ädelmetall

Kanske funderar du på vilken typ av guld och silver du kan sälja. Svaret är då att allt värderas, och går det att återbruka så kan du sälja det. Kanske har du till exempel silverbestick, ljusstakar eller smycken som bara ligger. Många har arvegods som inte används utan snarare belastar samvetet. Omvandla dem till pengar istället och dra nytta av ditt arv.  Ungefär detsamma gäller för guld. Kanske är vi få som har bestick och ljusstakar i guld – men vem vet? Har du tandguld så finns de uppköpare även av sådant.

 

 

Mynt och annat

Du får alltså en fri värdering av guld, silver, platina, tandguld, medaljer, silvermynt, guldmynt, samlarmynt, sedlar och liknande. Även gamla frimärken har ett samlarvärde och vänder du dig till rätt uppköpare kan du få hjälp att auktionera ut även dessa. När du vill sälja silver eller guld så är det enklast att gå in på en tjänst på nätet. Där kan du vanligtvis få en snabb uppfattning om vad dina ädelmetaller är värda. Beräkna dess värde genom att snabbt svara på ett antal uppgifter samt vad det är för typ av guld- eller silverföremål.

Fler nyheter