Ford verkstad i Stockholm – till din tjänst

14 oktober 2020 Lily Hansen

Kan folk sluta tjata om sina dyra och speciella bilar som Ferrari, Mercedes eller Lamborghini? Ingen blir särskilt imponerad. De där vrålåken är visserligen exklusiva och svindyra, men de är extremt opraktiska och inte alls värda sina prislappar. Du kanske får känna dig unik i stunden, men ärligt talat, vem bryr sig? 

När man ska köpa bil är det viktigare att tänka på funktionalitet och vad man faktiskt får för pengarna. Håller du inte med? Många gör nämligen det. Det är därför den vanligaste och mest sålda bilen genom tiderna inte är till exempel Ferrari. Det är nämligen Ford som är nummer ett på den listan. Över hela världen.  

För den allra största majoriteten av människor måste man kolla prislappen. Samtidigt vill man inte ha en skruttbil som kommer tappa hjulen bara hastigheten går över femtio kilometer i timmen. Ford är en lågprisbil som erbjuder både kvalité och säkerhet. En bil som alla ska kunna köpa oavsett var man befinner sig i näringskedjan.  

 

 

En verkstad som alltid finns nära till hands

Det var också det som var grundaren Henry Fords tanke. Ford var en av de första bilarna som började tillverkas med hjälp av löpandebandprincipen, vilket innebar att man kunde producera bilar i stor kvantitet till hög kvalité. Man kunde då också sätta ett lägre pris. Resultatet? Ja, som sagt. Mest sålda bilen i hela världen. Ferrari kommer inte ens nära. Ibland är det bättre att vara vanlig. Att veta vad man får.  

Dessutom garderar man sig på ett bra sätt genom att skaffa en Ford. Då finns det nämligen service att få eftersom många verkstäder specialiserar sig just på Ford. Många som kör Ford leder till många Fordverkstäder vilket leder till stor tillgång till service vilket leder till stora inkomster för mekanikerna. Förstår du? Du har alltid en Ford Verkstad i stockholm nära till hands.  

Fler nyheter