Finn din inre frihet med tantramassage i Göteborg

22 mars 2021 Mikael Barani

Vi slutar inte utvecklas efter barndomen och tonåren. Tvärtom, det är nu det riktigt intensiva arbetet börjar – då vi ska bli vuxna på riktigt. För så länge vi inte tar itu med allt det där bagaget som vi har med oss från uppväxten kommer det att hålla oss förankrade i den och tynga ned oss, på ett eller annat sätt.

Vägarna som bär till inre frid

För vi bär alla saker som behöver lysas på med uppmärksamhetens ficklampa för att lösas upp. Ofta är detta en svår och krävande process där vi konfronteras med händelser och minnen som vi helst vill stuva undan, och i vissa fall har lyckats bra med att göra just detta.

Som den store psykiatern Jung en gång sade: ”Så länge som du inte gör ditt omedvetna medvetet kommer det att styra ditt liv och du kommer att kalla det för ödet.”. 

Tar vi Jungs ord för sanna så skulle det betyda att vi inte lever, inte är oss själva, förrän vi har gjort upp med det som vi bär inom oss från vår uppväxt. Man skulle nästan, kanske lite provokativt, kunna säga att vi är robotar. Vill du bli en hel människa handlar det alltså om att lära känna ditt mörker, skina medvetenhetens ljus på det och acceptera det.

Det finns många olika sätt för att göra detta på och det är upp till dig att hitta det som passar dig bäst. På egen hand kan du utforska meditation, andningsövningar och saker som kalla duschar – det är sådant som alla kan göra.

Nästa steg kan vara att prova på till exempel tantramassage Göteborg för att som det hjälper dig med vissa mentala och fysiska låsningar. Kanske är det just det som du behöver för att komma vidare i livet och hitta mer glädje och passion i vardagen.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

Fler nyheter