Det första som möter dina gäster

09 maj 2019 Mikael Barani
Det första som möter dina gäster

Vad är det första som möter dina gäster när de kommer hem till dig? Svaret är naturligtvis: Din ytterdörr.
De flesta av oss lever år efter år, decennium efter decennium, med samma ytterdörr. Det är förstås ett gott betyg till dörren i fråga, men kanske har du låtit den hänga på gångjärnen alltför länge ändå?

Vi lever trots allt i ett land med fyra årstider. Dessutom där två av de mest påfrestande av dem tenderar att hålla i sig väldigt länge.
Vinter och höst gör sitt bästa för att slita på våra fasader, dörrar och fönster. Visst gör vi i vår tur vårt bästa för att förlänga livet på dem, men till slut stundar en renovering, reparation eller ett nyköp.

Precis som alla andra branscher så fortsätter även ytterdörrarnas värld att utvecklas och innoveras. Har du inte bytt dörr sedan 70-talet blir du kanske ändå lite förvånad över vad som finns att införskaffa i dagens utbud på till exempel Sparfönster.se.

Dessutom kan ju även dina egna förutsättningar och behov har förändrats, eller vara på väg att förändras, i livet. Saker händer oss hela tiden som gör att vi måste tänka om och planera nytt.
Kanske har du skaffat en katt och behöver en dörr med kattdörr, så att din nya familjemedlen enkelt kan ta sig in?
Det kan ju även vara så att livet för med sig något oväntat, och någon i familjen sitter i rullstol. Kanske kan det ökade utrymme som pardörrar erbjuder förenkla vardagen för din familjs nya behov?

För att du ska känna dig trygg erbjuder Spardörrar hela tio års garanti på produkter köpa från dem. Detta gäller såväl för dörrar som för fönster.

Dörrarna kommer dessutom i tre olika modeller, baserade på material. Du kan välja mellan dörrar i trä, eller i trä och aluminium samt i PVC.

Fler nyheter