Det bästa med husbilar

22 oktober 2020 william eriksson

Tänk dig att ha en egen husbil. Vilka äventyr du skulle kunna vara med om då! Du vaknar, gäspar och sträcker på dig lite grann och drar sedan upp rullgardinen och kikar ut. Där utanför, åt öster, ser du solen gå upp ur ett glittrande hav.

Du brer en smörgås och kokar en kopp kaffe. Går sedan ut och intar din frukost i morgondaggen, för att insupa den friska luften och få njuta ännu mer av den av den vackra soluppgången. Sedan sätter du dig i förarsätet och kör iväg. Vart? Det har du ännu inte bestämt.

 

Ingen tidtabell

Det är detta som är så bra med husbilar, att man inte måste bestämma allt på förhand. Man kan styra kosan dit man känner för i just den stunden. Ångrar man sig är det bara att ändra riktning. Din egen husbil har ingen tidtabell, ingen biljett som löper ut.

Friheten med att ha en husbil har du kanske redan reflekterat över. Du kanske känt dig lite nyfiken och börjat tänka tanken att det kanske är dags att bli husbilsägare. Har du bestämt dig för att köpa en kan du förslagsvis kika in här: http://www.fritidscenter.se/Husbilar.

 

 

Följ lusten!

När du bekvämt sitter där bakom ratten kanske magen börjar kurra. Om ingen trevlig vägkrog dyker upp, kanske du stannar vid en vacker klippavsats för att njuta av utsikten över skogen där nedanför. Där lagar du lunch i husbilens pentry. I tidningen har du sett att det är en trevlig marknad i staden runt hörnet. Faller lusten på kanske du åker dit.

På kvällen har du hunnit förflytta dig till en kust som vetter åt väster. Därmed kan du åter njuta av av den förlamande vackra brytningen mellan hav och sol. Men nu är det solnedgång. Undra vad morgondagen erbjuder för äventyr?  

Fler nyheter