Är drömmen en egen husbil?

25 oktober 2020 william eriksson
Är drömmen en egen husbil?

Smaka på ordet, husbil, är det inte den ultimata kombinationen av äventyr och trygghet? Oändlig frihet kombinerat med något hemtamt, ett krypin som är hemma. Inte undra på att husbilar ökat i popularitet senaste tiden. 

Allt fler upptäcker fördelarna med en husbil. Man har den totala friheten att åka vart man vill, stanna i stort sett var man vill, och ha sitt hem med sig. Man sparar hotellkostnader samtidigt som man inte behöver inrätta sig i nya vanor, det är bara miljön och naturen som ändras. Hemma, på äventyr.

 

Vilken husbil passar er?

Är ni en barnfamilj som passar på att se er om i världen innan barnen omfattas av skolplikten? Vad behöver en barnfamilj för att färdas och bo bekvämt? Ja, det finns många varianter av Husbilar, kolla vilken husbil som passar er. Är ni ute efter en begagnad husbil? En helt ny husbil? Det finns både och, plånboken styr. 

Ni kanske är ett par nyblivna pensionärer som precis sålt villan. Ni kanske tänker att ni under några år kommer åka runt och bo där ni har lust. Bilen kommer bli ert nya hem. Då är kanske en ny husbil, helt anpassad efter era behov, det ni söker. Är ni en barnfamilj som tar ett sabbatsår och åker runt innan ni flyttar hem igen, kanske det räcker bra med en begagnad större husbil.

 

 

Ta en titt innan ni bestämmer er

Har ni kommit så långt att beslutet är fattat, men valet av bil inte är klart, kan ni besöka någon av alla anläggningar som säljer husbilar. Det är alltid lättare att “klämma och känna” för att kunna bestämma sig. Det finns anläggningar längs Västkusten, i Trollhättan, Göteborg, Falkenberg och Malmö. Kolla in utbudet, provligg bäddarna, känn efter hur varje husbil är i standard, storlek och utseende och säkert hittar ni er favorit. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Fler nyheter