Anordna konferens i Värmdö

19 oktober 2020 patrick pettersson

Att ta väl hand om sin personal är en av de viktigaste ingredienserna för framgång. Om personalen känner sig delaktig i företaget och har möjlighet att påverka sin arbetsplats händer något. Plötsligt finns ett engagemang och ett intresse att göra sitt allra bästa. För vem vill inte bli sedd och uppskattad för sin insats?

Så vad kan man göra för att skapa teamkänsla på arbetsplatsen? Lite fika och frukt som ständigt finns i fikarummet när suget smyger sig på. Julklappar är alltid kul. Att uppmärksamma de anställdas goda arbete, uppmuntra och pusha. 

 

Tid att umgås

Varför inte ta med hela gänget på en eller två dagars konferens. Kanske boka en buss och ta med personalen på en hemlig resa. Dagar fyllda av både allvar och lek. Varva kunskap och möten med teambuilding när den är som bäst. Dra iväg på Konferens i Värmdö eller någon annan härlig plats. Njut av varandras sällskap och kom tillbaka till arbetsplatsen med nyfunna vänskapsband. 

 

 

Planera en härlig vistelse

Genom att boka en anläggning som specialiserat sig på konferenser så kan det inte gå fel. Dessa brukar ha en uppsjö av förslag till aktiviteter för både större och mindre grupper. En del av vistelsen skulle kunna se ut så här.

Man kommer till anläggningen på förmiddagen. Efter incheckningen träffas man för en liten kort stund i konferensrummet innan det är dags för lunch. Dagen fortsätter med lite utbildning, för att sedan avrundas med olika aktiviteter beroende på önskemål. 

Det kan vara beachvolleyboll, vandring  eller varför inte låta gänget dela upp sig i lag och köra en samarbetsbana. En perfekt teambildarövning som garanterat kommer att få deltagarna att brista ut i skratt. Sen är det dags att vila lite på rummet innan det serveras en god middag. Kvällen avslutas med lite musik och samkväm i baren innan det är godnatt.

Fler nyheter